Over ons


Wie we zijn!

Bedrijven en organisaties willen veranderen, willen beter presteren. Moeten dat vaak ook. Maar de praktijk blijkt dikwijls weerbarstig. Gepokt en gemazeld in dit spanningsveld realiseren wij toekomstvaste resultaten die de klant verder brengen.
Wij zijn een veelzijdig team ervaren verander experts, gefascineerd en gedreven door samen met en voor de klant steeds betere resultaten bereiken. Management en werkvloer in hun kracht met de juiste houding is de sleutel naar steeds weer betere resultaten. Naar toekomstvaste resultaten.

Wij zijn succesvol door vanuit verbinding verandering in houding te bereiken. En door in verbinding de verbeterprocessen in gang te zetten en te houden.

Verbonden met een gevarieerde groep experts met bewezen kwaliteiten en vaardigheden zetten wij in wat voor de klant nodig is gestelde doelen te bereiken. Want van begin tot eind, het gaat om de klant.


“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”Loesje
Robert Herok

Jan Mekers

Resultant


Als adviseur en interimmanager in de industrie- en zorgsector heb ik verschillende organisaties geholpen met hun transitieproces naar betere organisatie. Ik maak gebruik van Operational Excellence, Lean Management en Verandermanagement om organisaties succesvol te transformeren, waar continu verbeteren ingebed en geborgd is.
Naast projecten in de automotive, food-, assemblage- en papierindustrie heb ik ook vele projecten gedaan bij zorginstellingen (Care & Cure). Ik kan daarin de rol van operations manager, programmamanager, projectleider, adviseur, coach en trainer vervullen.


 
+31 6 53 73 39 55

jan.mekers @connecting2result.com

Linda Louwissen

Linda Louwissen

Resultant


Al vele jaren begeleid ik met veel plezier Lean verandertrajecten, in eerste instantie in de Food en de laatste jaren met een uitbreiding naar de dienstverlening, de techniek en de metaal- en energiesector.
Tijdens de Lean implementaties heb ik ervaren dat de mens en haar gedrag dè kritische succesfactor zijn bij het laten slagen van veranderingsprocessen.
Ik kan mijn passie en kwaliteiten dan ook goed inzetten als ik kan bouwen aan zowel de ontwikkeling van de inhoud (de leanmethodieken) als aan de ontwikkeling van mensen en de cultuur van een organisatie (leiderschaps- en gedragskant).

Mijn innerlijke drijfveer is ontplooiing, ik krijg energie en voldoening als ik kan bijdragen aan de ontplooiing van een ander (individu of afdeling/organisatie). Mijn belangrijkste kernwaarden zijn betekenis geven en samenwerken en herkenbare eigenschappen van mij zijn; verbinder, pragmatisch, doelgericht en integer.
Tot slot haal ik inspiratie uit de natuur. “De natuur kan ons veel leren over organisaties en management. We vinden er tal van voorbeelden van groei, ontwikkeling, leiderschap, samenwerking, innovatie en verandering. We kunnen bij de natuur in de leer gaan als het erom gaat hoe we met complexe systemen en processen horen om te gaan. We kunnen er veel leren over de aard van groeiprocessen. In de ontwikkeling van mens en organisatie komen dezelfde wetten voor.”+31 6 531 241 83

linda.louwissen@connecting2result.com

Jan Mekers

Robert Herok

Resultant


Talent en Leiderschap inspirator, Lean Black Belt. Ieders talent en leiderschap inspireren tot aansprekende resultaten. Dat is mijn passie waarmee ik graag bijdraag aan het creëren van gezonde en succesvolle organisaties. Organisaties waar mensen met plezier werken en in hun kracht staan. Waar zij hun talenten en leiderschap exploreren, zich verbonden voelen en samen voor het hogere doel van de organisatie gaan. Ik bezit alle kwaliteiten, kennis en ervaring (o.a. in ICT, Energie, Banking en Overheid) dit mogelijk te maken. Door inzet van juiste middelen en gedachtegoed, zoals Lean, Operational Excellence, IoT en Personal Leadership krijg ik mensen mee in de stappen die voor ogen zijn. Als voorwaarde voor duurzaam resultaat draag ik deze kennis en vaardigheden graag over. Ik vervul daarbij de rol van adviseur, manager (operations, people, change), coach en/of trainer. In de combinatie Lean en Internet of Things zie ik geweldige kansen met innovatie klantwaarde te verhogen en verspillingen te elimineren.+31 6 51 02 46 37

robert.herok @connecting2result.com
“A leader is one who knows the way, goes the way and shows the way.”John C. MaxwellMensPragmatischResultaatToekomstvast