Lean Leiderschap Safari

Sleutel naar succes

Blijvend succes met lean wordt bepaald door getoond leiderschap. In de Lean Leiderschap Safari van Connecting2Result werken deelnemers aan meer dan verdieping van hun lean methodieken en vaardigheden. In workshops en persoonlijke coaching ontwikkelen zij vooral hun Lean Leiderschap. Lean Leiderschap dat uitnodigt en inspireert tot een werksfeer waarin medewerkers in hun kracht staan. Waar focus op klantwaarde en continue verbeteren de dagelijkse praktijk is. Lean Leiderschap is daarmee de sleutel naar succes met lean in organisaties.

Workshops, coaching en safari

De 9-daagse Lean Leiderschap Safari combineert dagelijkse Lean Leiderschap coaching en workshops met safari drives en ‘bush walks’ in het Krugerpark in Zuid Afrika. Voorafgaand hebben de deelnemers een eerste workshop en een Lean Leiderschap coaching intakegesprek in Nederland. Na terugkomst krijgt iedere deelnemer een dagdeel Lean Leiderschap coaching en ondersteuning op de eigen werkvloer. Het programma wordt afgesloten met een gezamenlijke workshop.
Alle deelnemers in 2016 bevelen deze reis ‘aan vrienden en collega’s aan’.


“Het programma ontwikkelt vooral de persoon en daarmee de basis van het leiderschap. De afzondering en combinatie met natuur en een strak programma heeft voor mij ongekende mogelijkheden gegeven.”

Aanmelden

Safari is ‘out-of-the-box’

De lean filosofie*, methodieken en vaardigheden worden in een training in het algemeen snel en goed opgepikt. Het eigen maken van Lean Leiderschap dat hierbij aansluit blijkt weerbarstiger. Dit vraagt een andere aanpak, waarbij de leider zich op een dieper niveau ontwikkelt. Naast houding en gedrag gaat het hier ook om achterliggende overtuigingen. Hiervoor is onder meer ‘out-of-the-box’-denken nodig. En dat is precies wat de Connecting2Result safari omgeving is: een ‘out-of-the-box’ omgeving. Weg van bestaande patronen, rollen, gedachten en verstoringen. Een omgeving waar vrijwel ‘alles’ onbekend en nieuw is. Waar je opnieuw leert waarnemen. En dat nieuwe waarnemen ‘buiten’ opent ook nieuw waarnemen ‘binnen’. In de praktijk blijken de inzichten en resultaten hier opgedaan ook beter te ‘beklijven’, met daarmee een grotere kans op blijvende verandering en resultaat.

*De Lean Filosofie in één zin: de focus ligt op klantwaarde, voegt een processtap/activiteit geen klantwaarde toe dan is het een verspilling en wordt geëlimineerd vanuit een sturing gebaseerd op vertrouwen en eigen kracht.

“Mijn meest waardevolle training”

Wij hebben sinds 2003 ervaring met leiderschapsreizen op safari in India en Zuid Afrika. Tot dusverre hebben de resultaten van deze reizen de verwachtingen ruim overtroffen. Voor de meeste deelnemers was dit de waardevolste en invloedrijkste training die zij in hun carrière gevolgd hebben. De opgedane inzichten en ervaringen blijken nog ver na afloop het gedrag en de resultaten van de deelnemers te beïnvloeden. Enkele reacties van high potentials en managers van IBM Nederland uit een eerdere reis vind je hiernaast.


“Ik bewaar voor de rest van mijn leven deze herinnering als tot op heden de meest waardevolle training die mij door mijn werkgever geboden is.”

Bekijk de video

Voor wie

Senior professionals, leidinggevenden, managers en eigenaar-directeuren van organisaties die de Lean filosofie optimaal willen gebruiken.
Enige kennis van en ervaring met Lean is een pré maar geen vereiste.

Inhoud

De Lean Leiderschap coaching en workshops worden begeleid door ervaren Connecting2Result Lean Black Belt consultants, trainers en coaches. In de persoonlijke coaching en workshops komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

– Persoonlijke kwaliteiten en valkuilen
– Formeel, Persoonlijk en Lean Leiderschap
– Belemmerende (management)overtuigingen
– Uitdagingen en kansen voor de Lean leider
– Team dynamiek en teams doelen laten bereiken


“De coaching gesprekken zijn essentieel geweest tijdens dit programma. Ze hebben me ook veel meer opgeleverd dan ik van te voren had verwacht.”

Inspirerende, prestigieuze locatie

Voor de workshops en het intakegesprek in Nederland maken we gebruik van een locatie in het midden van het land. In Zuid Afrika beschikken we over een eigen lodge met 2-persoons ‘chalets’ (met twee gescheiden slaapruimtes). De lodge ligt midden in het inspirerende en prestigieuze Sabi Sand Game Reserve. Dit gebied is onderdeel van het beroemde Krugerpark en herbergt vrijwel alle soorten wild van de Afrikaanse savanne.


Investering

De investering in deze uitzonderlijke en effectieve ervaring van Connecting2Result bedraagt in 2017: €5990,- (excl. BTW).

Inbegrepen:
– reiskosten vanaf Schiphol
– alle Lean Leiderschap coaching en workshops in Nederland en Zuid Afrika
– alle maaltijden, koffie, thee, water en fruitsappen
– alle overnachtingen in Zuid Afrika
– alle safariactiviteiten (drives en bush walks)

Niet inbegrepen:
– persoonlijke verzekering
– frisdranken en alcoholische dranken
– eventuele persoonlijke uitgaven
– eventuele benodigde vaccinaties.

Omdat sprake is van een leertraject zijn de kosten van deze reis veelal van uw belastingen aftrekbaar. Voor de
meest recente informatie zie de Belastingdienst, ‘Voorwaarden aftrek studie-kosten en andere scholingsuitgaven’.


“Dit was de eerste training waar ik echt ´beter´ van geworden ben. Zowel zakelijk als privé.”

Data

2017:

Reis 3-12 november

– Coaching intakegesprek: in overleg vanaf ca. 4 weken voor vertrek
– Eerste workshop Nederland: woensdag 18 oktober 17:00-21:00u
– Reis Zuid Afrika: 3-12 november (vertrek vrijdag 10:15u, terugkomst zondag 10:15u Schiphol)
– Dagdeel Lean Leiderschap coaching en ondersteuning op werkvloer: in overleg november/december
– Afsluitende workshop Nederland: woensdag 18 januari 2018, 17:00-21:00u

De Lean Leiderschap Safari kan ook als maatwerk voor een organisatie worden opgezet, bijvoorbeeld voor specifieke teamontwikkeling, als incentive of als gefaciliteerde workshop. Benieuwd naar de mogelijkheden?
info@connecting2result.com of bel Robert Herok: 06-51024637.


“Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van natuur/safari en afzondering een hele grote bijdrage hebben aan de zeer positieve ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Ik heb het hele programma als iets ontzettend bijzonders ervaren, wat grote invloed op mij heeft.”

Aanmelden

De Lean Leiderschap Safari wordt gedaan met een groep van maximaal 10 mensen. Meld je snel aan voor deze uitzonderlijke en effectieve ervaring van Connecting2Result en klik op ‘Aanmelden’.
Heb je nog vragen? Bel Robert Herok: 06-51024637.

Aanmelden

 MensPragmatischResultaatToekomstvast