Ons aanbod


Luisterend oor

Luisteren is belangrijk om contact op te bouwen en elkaar goed te begrijpen. Wat is uw vraag precies? Wat speelt er in de organisatie? Wat verwacht uw klant? Vanaf de eerste contacten en gedurende het gehele verdere proces zijn de kwaliteiten luisteren en verbinden bepalend voor de mate van succes. Connecting2Result is gespecialiseerd in het realiseren van continue prestatieverbetering van uw organisatie. Wij verbinden ons intensief aan de organisatie om de mensen, de cultuur en haar problematieken echt te doorgronden. We zorgen dat continu verbeteren een way of life wordt.

Op basis van wederzijds vertrouwen en respect bepalen we gezamenlijk de behoefte en plan van aanpak en werken we aan een optimaal resultaat. Deze verbondenheid en focus op resultaat kenmerkt wie we zijn.

Diensten

Connecting2Result biedt complete en op maat gesneden oplossingen op het gebied van verbetermanagement, Operational Excellence en Internet of Things (IoT). Wij hanteren vooral de principes van Lean Management en combineren dit met onder andere prestatiemanagement en (persoonlijk) leiderschap- en teamontwikkeling om de gewenste resultaten te bereiken.

In het veelbelovende Internet of Things (IoT) werken wij samen met onze hard- & software partner Redsalt B.V.. IoT geeft ongekende mogelijkheden met innovatie klantwaarde te verhogen en verspillingen op te sporen en te elimineren. Veelbelovend, maar ook voor u? En hoe begin je? Samen bieden wij een in tijd en kosten schaalbare oplossing met IoT voor uw organisatie. Stap voor stap naar resultaat.

Bij onze diensten staan ontzorging en toekomstvast resultaat centraal door iedereen in staat te stellen vanuit zijn eigen kracht de prestatieverbeteringen te realiseren.

Connect

Zoekt u een business partner die u ontzorgt en staat voor het eindresultaat? Connect dan met ons.


Diensten
Project Management
Interim Management
Advies
Coaching
Training
Workshop facilitatorMensPragmatischResultaatToekomstvast